DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22360642,65%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçelilerden Ramazan yardımı

Fenerbahçelilerden Ramazan yardımı

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan, geleneksel Ramazan yardımlarına devam ettiklerini belirterek, toplamda 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda alışveriş çeki ulaştırdıklarını kaydetti.

ABONE OL
26 Mart 2024 10:54
Fenerbahçelilerden Ramazan yardımı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Fenerbahçeliler Derneği geleneksel olarak her ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Edirne’de ihtiyaç sahiplerine Ramazan gıda alışveriş çeki yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi 20 öğrenci ve ailesine 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Öğretmen olan dernek yönetim kurulu üyeleri Tolga Onüçler ve Burkay Mazlum’un desteğiyle yardım çekleri ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere Okul müdürü Fikret Tilfir’e takdim edildi.

20 ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere Edirne’nin tek kadın muhtarı olan Medrese Alibey Mahallesi Muhtarı Nesrin Günay’a teslim edilirken, 10 İhtiyaç sahibi ve Edirne’de yaşayan depremzede ailelere ulaştırıldı.

Edirne Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyesi Hakan Ceylan yaptığı açıklamada, “Toplamda 50 ihtiyaç sahibi aileye ulaşabildiğimiz için mutluyuz, zor günlerde yardımlaşmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum, imkanı olan dernek üyeleri ve yöneticilerinin bu yardımları yaptıkları ve bizlerinde buna aracılık etmemize vesile oldukları için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan, geleneksel Ramazan yardımlarına bu yıl da devam ettiklerini belirterek, “Geleneksel hale getirdiğimiz ramazan gıda yardımlarımızı görevde olduğumuz sürece devam ettireceğiz, Edirne Fenerbahçeliler Derneği yönetimi olarak yardımda emeği geçen üyelerimize, yöneticilerimize, yardım çeklerinin hazırlanmasında desteğini esirgemeyen Tuğra Marketler sahibi Oktay Topalova’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.