DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Filiz Gencan Akın iddialı

Filiz Gencan Akın iddialı

ABONE OL
29 Mart 2024 12:16
Filiz Gencan Akın iddialı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Başkanlığı için CHP adayı olan Filiz Gencan Akın, Edirne Gazeteciler Derneği’ni (EGD) ziyaret etti. Akın, “Bu tempoyu seçim sonrası gösterdiğimizde, bir yıl içinde Edirne’de birçok sorunu çözeriz” dedi.

EGD’nin Mehmet Karagöz Sokaktaki binasında gerçekleşen ziyarette, çok yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Filiz Gencan Akın, insanlarla birebir temasın önemini gördüklerini ve olumlu dönüşüm aldıklarını belirterek, ‘’Bu tempoyu seçim sonrası gösterdiğimizde, bir yıl içinde Edirne’de birçok sorunu çözeriz. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile iyi ilişkiler kurmakta hedeflerim arasında’’ dedi.

EGD ziyareti için geçtiği caddede bulunan AK Parti Seçim Bürosu’nu da ziyaret edip, başarı dilediğini aktaran Filiz Gencan Akın, şöyle konuştu:

‘’Seçim süreci Edirne’de demokratik ortamda sürüyor. Biz bu ortamda Edirnelilerin yaşadıkları kentin sosyal, kültürel ve coğrafi olarak bulundukları Avrupa standartlarına uygun olacak şekilde geleceklerine oy verecekleri bilincinde oy kullanacaklarına inanıyorum. Rakibimiz iktidarın bütün olanakları, bakanların desteği ile hareket etse de seçim çalışmalarına erken başlasa da vatandaşların takdiri ile seçimi kazanacağıma inanıyorum.’’ EGD Başkanı Derya Sarılarlı da ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, seçimin Edirne’ye hayırlı olmasını diledi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.