DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filiz Gencan Akın’a desteğe geldiler

Filiz Gencan Akın’a desteğe geldiler

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’a destek vermek amacıyla Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve İstanbul eski Milletvekili Bihlun Tamaylıgil Edirne’ye geldi. Akın, “Emeklilerimiz şu an sıkıntılı gruplarımızdan. Kıymetli büyüklerimiz, onları çok önemsiyoruz. Gerçekten çok büyük ekonomik zorluk yaşıyorlar. Biz bunun farkındayız. Biz onların olumsuz durumlarına bir nebze yardımcı olabilmek için onlarla ilgili projelerimizi açıkladık. Doğalgaz, elektrik, su faturalarıyla ilgili ayni yardımda bulunacağız” dedi.

ABONE OL
21 Mart 2024 17:28
Filiz Gencan Akın’a desteğe geldiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve İstanbul eski Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Akın, emeklilerin büyük ekonomik sıkıntı yaşadığını ifade ederek emeklilere yardımda bulunacaklarını söyledi. Tamaylıgil ise yaptığı açıklamada, Türkiye’nin artık sorunların değil çözümlerin ülkesi haline gelmesinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı yerel yöneticilerinin uygulayacağı politikalarla mümkün olacağını ifade etti.

Tamaylıgil, şunları kaydetti:

 “Türkiye artık sorunların değil çözümlerin ülkesi haline döneceği önümüzdeki gelecekte Edirne’den Kars’a, İstanbul’dan, Ankara, İzmir’e Türkiye coğrafyasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarılı yerel yöneticilerinin uygulayacağı politikaları ve projeleri yaşayacak. Ve artık geleceğin önündeki o karanlık baskılar kalkıp laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti ve bir Atatürk’ün kızı olarak Atatürk Cumhuriyetinin geleceğine Edirne örnek olacaktır.”

“ONLARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Akın da, şunları söyledi:

“Emeklilerimiz şu an sıkıntılı gruplarımızdan. Kıymetli büyüklerimiz, onları çok önemsiyoruz. Gerçekten çok büyük ekonomik zorluk yaşıyorlar. Biz bunun farkındayız. Biz onların olumsuz durumlarına bir nebze yardımcı olabilmek için onlarla ilgili projelerimizi açıkladık. Doğalgaz, elektrik, su faturalarıyla ilgili ayni yardımda bulunacağız. Keşke elimizden daha fazlası gelse ama bunun yanı sıra üreteceğimiz diğer sosyal politikalarımızla da onların yanında olmaya devam edeceğiz.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.