DOLAR 32,2745 -0.04%
EURO 35,1324 0.07%
ALTIN 2.467,500,06
BITCOIN 2105407-1,20%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan’dan açıklama

Gürkan’dan açıklama

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, yaptığı açıklama ile sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

ABONE OL
9 Mart 2024 10:22
Gürkan’dan açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam göğüs ağrısı nedeniyle gittiği Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Başkan Gürkan’a burada anjiyo yapıldı ve kalp damarlarının birisinde darlık tespit edildi. Gürkan daha sonra kendi isteğiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Servisi’ne sevk edildi.

Başkan Gürkan soysal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Gürkan mesajında şunlara yer verdi:

Sevgili hemşehrilerim, iki gündür hissettiğim göğüs yanması ve göğüs bölgemde zaman zaman artan yanma hissi nedeniyle bu akşam 21.30’da gittiğim Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde anjiyo yapıldı. Anjiyo sonucunda kalp damarlarının birinde daralma tespit edildi. İleri tetkik için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Servisi’ne sevk edildim. Burada yapılan anjiyoda doktorlar gerekli müdahalede bulunarak, tedavimi gerçekleştirdi. Sağlık durumum iyi olup, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.