DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367861,24%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan’dan yeni başkana konut uyarısı

Gürkan’dan yeni başkana konut uyarısı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’de konut stokunun düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Gürkan, “İlimizin güney bölgesi Enez, Keşan bölgeleri, Saros Körfezi bölgeleri bu anlamda biraz daha dikkat edilmesi gereken, üzerinde özenle çalışması gereken yerler. Edirne’de de bir an önce konut stokunun elden geçirilmesi, düzenlenmesi gerekiyor. Bununla ilgili çalışmaları başlatmıştık” dedi.

ABONE OL
6 Şubat 2024 16:19
Gürkan’dan yeni başkana konut uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürkan, yaptığı açıklamada, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıldönümü olduğunu ifade etti. Gürkan, kentte konut stokunun düzenlenmesi için çalışma başlattıklarını ve devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

“BUNUNLA İLGİLİ ÇALIŞMALARI BAŞLATMIŞTIK”

Gürkan, şunları kaydetti:

“Bugün 1 yıl önce yaşadığımız 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin yıldönümü, depremin acısı tüm Türkiye gibi Edirnelilerin de hala yüreğinde derin bir sızı… Deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınları başta olmak üzere sabırlar diliyoruz. Depremle ilgili hepimizin çok çalışması gerekiyor. Hepimizin depreme hazırlıklı olması gerekiyor. Edirne bu anlamda şanslı illerden biri. Herhangi bir deprem kuşağı yanımızda yok ama ilimizin güney bölgesi Enez, Keşan bölgeleri, Saros Körfezi bölgeleri bu anlamda biraz daha dikkat edilmesi gereken, üzerinde özenle çalışması gereken yerler. Edirne’de de konut stokunun bir an önce elden geçirilmesi, düzenlenmesi gerekiyor. Bununla ilgili çalışmaları başlatmıştık. Bizden sonraki arkadaşlarda mutlaka devam ettireceklerdir, ettirmeleri gerekiyor” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.