DOLAR 32,5253 0.26%
EURO 34,8625 0.21%
ALTIN 2.442,610,19
BITCOIN 20703700,82%
Edirne
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hayvan hapishaneleri istemiyoruz’

‘Hayvan hapishaneleri istemiyoruz’

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ile bir araya gelerek sokak hayvanları konusunda taleplerini iletti. Aydın, “Doğal Yaşam Alanı adı altında oluşturulabilecek hiçbir hayvan hapishanesine destek olmayacağımızı, “kısırlaştır-aşıla-yaşat” sisteminin kırmızı çizgimiz olduğunu ilettik” dedi.

ABONE OL
29 Mart 2024 10:19
‘Hayvan hapishaneleri istemiyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ve ekibi ile bir araya geldi. Akın’ın hayvanlar konusundaki projelerini dinlediklerini belirten Aydın, ziyarete ilişkin olarak şunları kaydetti:

“Yaşadığımız sıkıntıları anlattık. Edirne’deki sokak hayvanlarının sorunlarının vicdani ve realist bir biçimde çözüme kavuşturulabilmesi için fikirlerimizi açıkladık.

“Doğal Yaşam Alanı” adı altında oluşturulabilecek hiçbir hayvan hapishanesine destek olmayacağımızı, “kısırlaştır-aşıla-yaşat” sisteminin kırmızı çizgimiz olduğunu belirttik. Seçilmesi durumunda bir hayvan hapishanesi oluşturmayacağının sözünü istedik. Devasa barınaklar değil tedavi merkezine ihtiyaç olduğunu söylerek sivil toplum ile hayvanların lehine yapılacak her çalışmada destek olacağımızı belirttik. Kendisine ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, Edirnemiz ve sokak canlarımız için hayırlı olmasını dileriz.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.