DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hıdırağa’da kan donduran cinayet!

Hıdırağa’da kan donduran cinayet!

Edirne merkeze bağlı Hıdırağa Köyü’nde yaşayan ve 10 gündür kayıp olan 51 yaşındaki Hamit Kır’ın cesedi Küçükdöllük Köyü göleti yakınında toprağa gömülü şekilde bulundu. Olayla ilgili köyde hayvan ağılında çırak olarak çalışan bir şüpheli gözaltına alınırken, jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.   

ABONE OL
29 Mart 2024 15:36
Hıdırağa’da kan donduran cinayet!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Hıdırağa Köyü’nde tek başına yaşayan 51 yaşındaki Hamit Kır’ın yaklaşık 10 gün önce bir anda ortadan kaybolması sonucu köy muhtarlığı tarafından Jandarma’ya kayıp başvurusunda bulunuldu.

 Edinilen bilgiye göre; köyde hayvan ağılında çırak olarak çalışan olayın şüphelisi tarafından köylülere, kayıp olan Hamit Kır’ın kendisine cep telefonundan mesaj atarak yurt dışında olduğunu söylediği ve kayıp şahsın bir ay burada kalacağını ifade ettiğini belirttiği öğrenildi. Şüphelinin kayıp başvurusunun ardından memleketi Gaziantep’e gittiği, buradan da kayıp şahsın telefonundan bazı köylülere mesaj atarak yurt dışında olduğunu söylediği ifade edildi.

 Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin üzerinde kayıp şahsın telefonu bulunurken, kayıp şahsın banka hesap hareketlerinden bir gün içinde yaklaşık 500 bin TL para gönderildiği tespit edildi.

Jandarma ekiplerinin yaklaşık bir haftadır köy merasında arama yaptığı kayıp şahsın cesedi Küçükdöllük Köyü göleti yakınlarında toprağa gömülü şekilde bulunurken, cesedin üzerine birkaç koyun ölüsü atıldığı tespit edildi.

Hamit Kır’ın cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.