DOLAR 32,2801 0.07%
EURO 34,8253 0.29%
ALTIN 2.397,430,19
BITCOIN 1990236-1,97%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Hizmette partizanlığa yer vermeyeceğiz’

‘Hizmette partizanlığa yer vermeyeceğiz’

Seçim ziyaretleri kapsamında Kıyık caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, hizmette partizanlık ve ayrımcılığa asla yer vermeyeceklerini vurguladı.

ABONE OL
28 Şubat 2024 10:14
‘Hizmette partizanlığa yer vermeyeceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu topraklarda yaşayan her bireyin eşit değerde olduğunu ifade eden Karakütük; “Saadet Partisi farklı diller, dinler, ırklar ve mezhepler arasında hiçbir ayrım yapmadan, barış ve kardeşlik içinde birlikte yaşamanın teminatıdır. Biz kimseyi ötekileştirmeyiz. Biz de kibirin zerresi bulunmaz çok şükür. Saadet Partisi teşkilat içerisinde huzurun ve kardeşliğin yaşandığı bir partidir. Diğer siyasi partilerdekine benzer ayak oyunları, entrikalar bizde bulunmaz. Buradan siyasi parti fark etmeksizin tüm hemşehrilerime samimiyetle sesleniyorum. Akparti’ye ya da CHP’ye mahkum değilsiniz. Bunlardan millete hizmet beklemek hayal. Alternatifsiz değilsiniz. Güçlü kadromuz ve projelerimizle sizin için varız, hazırız” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.