DOLAR 32,2218 0.05%
EURO 35,1233 0.28%
ALTIN 2.524,420,96
BITCOIN 2150550-0,69%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘İlk defa kazanılacak bir seçim var’

‘İlk defa kazanılacak bir seçim var’

Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Edirne Belediye Meclis Üyesi Adayları ile İl Genel Meclisi Adayları tanıtıldı. MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Edirne’de seçim havasının Cumhur ittifakı açısından çok olumlu estiğini belirterek, “İlk defa bu kadar yaklaşılmış bir seçim var. Biz inanıyoruz ki Edirne beklediği belediyeciliğe 1 Nisan sabahı kavuşacak” dedi.

ABONE OL
21 Şubat 2024 15:06
‘İlk defa kazanılacak bir seçim var’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Cumhur İttifakı kontenjan adayı ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı. MHP’nin Belediye Meclis Üyeliği için ittifak listesindeki aday sıralamasında 2. Sırada Oya Akgül, 4. Sırada Mahmut İzzet Doruk, 6. Sırada Yusuf Tekden, 12. Sırada ise Harun Şener Korkmaz yerini aldı.  Başkan Yardımcılığı kontenjan adayı ise Murat Ere oldu.

 İl Genel Meclis Üyesi Adayları ise 1. Sırada Adayı Enver Güler, 2. Sıra Gürkan Ezer, 3. Sıra Selim Ter, 4. Sıra Eşref Duğaç, 5. Sıra Şefik Balcı, 6. Sıra adayı ise Ebru Tosun oldu.

‘İLK DEFA KAZANILACAK BİR SEÇİM VAR’

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için sürekli sahada olduklarını belirtti. Tokluoğlu, şunları kaydetti:

“Cumhur İttifakı olarak Edirne’de belediyeyi taçlandırmaya söz verdik. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışarak başaracağız inşallah. Biz her zaman yarın seçim olacakmış gibi sahadayız. Elimizden geldiğince Edirne’ye hizmet etmek için adaylarımızla beraber 31 Mart akşamına kadar mücadelemize devam edeceğiz. Edirne’deki hava Cumhur ittifakına çok olumlu tepkiler var. İlk defa bu kadar yaklaşılmış bir seçim var. Biz inanıyoruz ki Edirne beklediği belediyeciliğe 1 Nisan sabahı kavuşacak.

  İlçelerde de yoğun şekilde çalışıyoruz. Keşan’da Cumhur ittifakı adayına destek veriyoruz. Süloğlu’nda kendi adayımızla çıktık.  İpsala’da da kendi adayımızla yarış içindeyiz. Bütün adaylarımız işin ehli insanlar. Önce Allah’ın izni sonra vatandaşlarımızın desteği ile tüm belediyelerimize talibiz.”

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP