DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı İlham Tüdeş’den ‘Ramazan Sofrası’

İş insanı İlham Tüdeş’den ‘Ramazan Sofrası’

ABONE OL
22 Mart 2024 15:29
İş insanı İlham Tüdeş’den ‘Ramazan Sofrası’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorbaları Milletvekili Yazgan doldurdu

Edirne’de yaşayan ve daha önce Kırkpınar Ağa Adayı olan iş insanı İlham Tüdeş tarafından iftar verildi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı iftar programında Edirne Batman Mardin Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültürel & Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı İlham Tüdeş, misafirlerini tek tek karşıladı.

Tüdeş Ailesi’nin Edirne Küçük Ev Işıklar restoranda düzenlenen ‘Ramazan Sofrası’na, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, önceki dönem belediye meclis üyesi Erkan Makas, Tüdeş Ailesi, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcisileri, Bat-Mar Derneği Yönetimi ve üyeleri katıldı.

“TÜM İSLAM ALEMİNİN VE EDİRNELİLERİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Turizm, Gıda ve Lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren firmaları ile kent istihdamına değer katan hayır sever İş İnsanı İlham Tüdeş, iftar programı sonrası yaptığı açıklamada, katılımlarından dolayı herkese şükranlarını sunduğunu belirterek, “Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini iftar soframıza gelerek bizleri onurlandıran misafirlerimiz ile birlikte paylaşmaktan onur duyuyoruz. İnşallah Ramazan Ayı’nın sona ermesi ile birlikte Bayramı karşılayacağız. Ben şimdiden tüm İslam âleminin ve Edirne halkının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

“ÇORBALARI MİLLETVEKİLİ DOLDURDU”

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan da Tüdeş Ailesi’nin ‘Ramazan Sofrası’na  katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yazgan, iftara katılan herkesle tek tek ilgilenerek, iftar çorbalarını doldurdu. Ocak başına geçen Yazgan, ustalarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Yazgan, “Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Allah tutulan oruçları yapılan duaları kabul ve makbul eylesin” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.