DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşten atılınca iş yerini yaktı!

İşten atılınca iş yerini yaktı!

Kırklareli'nde belediyeye ait şirket binasında yangın çıkardığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

ABONE OL
12 Şubat 2024 12:23
İşten atılınca iş yerini yaktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karakaş Mahallesi Zincirlikuyu Caddesi’nde Kırklareli Belediyesi’nin BEYA Personel Organizasyon ve Tanıtım Anonim Şirketine ait binadan duman yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken polis, güvenlik kameralarından failin Ü.T. olduğunu tespit etti.Gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 VALİ EKİCİ, SALDIRIYI KINADI

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yaptığı açıklamada, olayı gerçekleştiren şüphelinin 9 Şubat’ta Kırklareli Belediyesince işten çıkarıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Şüpheli olaydan 2 saat sonra yakalanmıştır. İşten atılan zanlının bireysel intikam duygusuyla gerçekleştirdiği menfur saldırı, bazı basın yayın kuruluşları ve sosyal medya hesaplarında gerçeğe aykırı bir şekilde ‘Demokratik seçim ortamına saldırı’ şeklinde lanse edilmiştir. Seçimlerle hiçbir ilgisi olmayan bu menfur saldırıyı kınıyorum. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz.” (aa)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.