DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraman: “Birlikte başaracağız”

Kahraman: “Birlikte başaracağız”

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, yapılan ön seçimde, CHP Edirne Belediye Başkan Adayının Şükrü Ciravoğlu olduğu belirterek, “Şimdi birlik ve beraberlik içinde 31 Mart seçimlerinde Edirne Belediyesi’nde CHP bayrağı inmesin diye mücadele etme zamanıdır. Birlikte başaracağız” dedi.

ABONE OL
5 Şubat 2024 13:52
Kahraman: “Birlikte başaracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahraman, geçtiğimiz Pazar günü yapılan ön seçim sonrası açıklama yaptı. Kahraman, ön seçim sürecinin önünü açan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olduğunu ifade ederek, Gürkan’a teşekkür etti.

“RECEP GÜRKAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Kahraman, şunları kaydetti:

“Tek kazananın CHP olduğu bir yarışı geride bıraktık. 04.02.2024 pazar günü yapılan ve Edirne Belediye Başkan adayımızın belirlendiği örgüt denetimindeki ön seçimde aday adaylarımızdan Şükrü Ciravoğlu üyelerimizden en yüksek oyu alarak belediye başkanı adayı olarak belirlenmiştir. Bundan sonraki süreçte ilk günkü heyecan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi ve O’nun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partimizin de ilkeleri olan ilkelerini korumak ve devrimlerini ileri taşımaktır. Kardeşler arasındaki bu yarış geride kalmıştır. Bizim asıl yarışımız demokrasi yarışıdır, adalet yarışıdır. Bizim yarışımız ülkeyi her geçen gün ekonomik çıkmaza sürükleyen ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştıran iktidar iledir. Bu yarışı kazanmak için hep beraber omuz omuza çalışacağız. Seçime katılan ve süreçte aday adaylık başvurusu yapan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. 10 yıl önce Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yeniden göndere çeken, bu bayrak inmesin diye büyük mücadele eden ve bugün büyük bir siyasi olgunluk ve fedakarlık göstererek ön seçim sürecinin önünü açan Recep Gürkan başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdi birlik ve beraberlik içinde 31 Mart seçimlerinde Edirne Belediyesi’nde CHP bayrağı inmesin diye mücadele etme zamanıdır. Birlikte başaracağız.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.