DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan TOKİ’de temeller atılıyor

Keşan TOKİ’de temeller atılıyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde 293 adet TOKİ Konutu ve 10 adet dükkan inşaatı için 29 Mart’ta temel atılacak. Konutların payım işini üstlenen firma yetkilileri, projenin 15 bloktan oluştuğunu, bir yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade ettiler.

ABONE OL
27 Mart 2024 12:38
Keşan TOKİ’de temeller atılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“293 adet TOKİ Konutu ve 10 adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi İhalesi”ni alan Adahan İnşaat Firması yetkilileri, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti. Firma sahipleri; Selim Can Demirtaş, Batuhan Demirtaş, Selim Demirtaş, Mustafa Helvacıoğlu ile görüştü.

Demirtaş, Helvacıoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, “Başkanımıza yardımlarından ötürü teşekkür ederiz. Konutlarımızın temelini 29 Mart Cuma atıyoruz. 15 bloktan oluşuyor proje. 300 konut 10 dükkan olacak. Binalar 5 katlı. Büyük bir proje. 1 yıl içerisinde çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, konutların bir yıl içinde hak sahiplerine teslim edileceğini belirterek, “Şehrimize yeni bir yerleşim alanı kazandıracak proje Keşan’ımıza ve hak sahiplerimize hayırlı olsun. 400 gün içerisinde yapım işi gerçekleştirilecektir. Her zaman daha fazla çalışacak, halkımızdan aldığımız güçle Keşan’a daha da büyük hizmetler sunmak için gayret göstereceğiz. Devletimiz ve hükümetimiz TOKİ’de de yanımızda. Keşan hem belediyemizin projeleriyle hem de hükümetimizin destekleriyle gelişmeye devam ediyor. Ev sahibi olmanın yıllardır hayalini kuran vatandaşlarımız için Keşan’ımızda 284 konutun yapımına ilgili ihalenin yapılmasının ardından başlanacak. Proje; Zirve Konutları’nın arkasında bulunan alanda uygulanacak. Vatandaşımız kira öder gibi konut sahibi olacak. Şimdiden sosyal konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde sağlıklı ve hayırlısıyla oturmalarını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.