DOLAR 32,2123 0.02%
EURO 35,1066 0.24%
ALTIN 2.529,801,18
BITCOIN 2161049-0,13%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Köroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunu kutladı

Köroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunu kutladı

Milli Yol Partisi Edirne İl Başkanı Arif Köroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179'uncu yılını kutladı.

ABONE OL
8 Nisan 2024 14:40
Köroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunu kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köroğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179’uncu yıl dönümde mesaj yayımladı. Köroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk polisi suç ve suçlularla mücadele ederken hukukun üstünlüğünü şiar edinmiştir. Milletin her bir ferdinin can ve mal emniyeti için canı pahasına fedakarca ve cesaretle görev yapmaktadır. Türk polisi kanunlardan ve milletimizden aldığı güçle devletin emriyle yürüttüğü görevleri devletimizin tüm kuruluşları ile de iş birliği ve ahenk içerisinde yerine getirmektedir. Türk polisi milletinin engin tarihinden ve atalarından aldığı ilhamla geleceğe emin ve cesur adımlarla yürüyerek daha büyük başarılara ulaşacaktır. Dini, devleti, milleti, vatanı, dili uğruna gözünü kırpmadan hayatlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz ve aziz hatıralarını rahmetle anıyorum. Gazilerimize, emekli ve görevde olan emniyet mensuplarına ve çok kıymetli fedakar ailelerine sağlık, huzur, mutluluk ve başarı diliyorum” Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.