DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Köylerdeki yaşlı nüfusu gençleştirebiliriz’

‘Köylerdeki yaşlı nüfusu gençleştirebiliriz’

Memleket Partisi İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ziraat Mühendisi Bulut Bozan, tarımsal üretimin yerel yönetimlerin önceliği olması gerektiğini söyledi. Bozan, “Yerel yönetimler bazı spesifik ürünlerin üretiminde öncü olmalı, pazarının oluşturulması yönünde destekler sağlamalıdır. Köylerimizdeki yaşlı nüfusun gençleşmesini ancak böyle sağlayabiliriz” dedi. 

ABONE OL
27 Mart 2024 16:14
‘Köylerdeki yaşlı nüfusu gençleştirebiliriz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ziraat Mühendisi Bulut Bozan, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Edirne’nin önemli sorunları var elbette. Bunların en kısa sürede çözüme ulaşması gerekiyor. Ancak orta vadede ülkemiz için gıda ve enerji sorunu olduğu görülmektedir. Bizim önerimiz merkezi yönetimin tarımsal desteklerin yanında yerel yönetimin de bazı spesifik ürünlerin üretiminde öncü olması, pazarının oluşturulması yönünde destekler sağlamalıdır. Köylerimizdeki yaşlı nüfusun gençleşmesini ancak böyle sağlayabiliriz.  Köylerimizdeki çiftçilerimizin tarla tarımında yeterli geliri sağlayamadığı küçük ölçekli işletmelerde birim alandan daha yüksek gelir elde edilmesi sağlanmalı.

 Bir Edirneli çiftçi ve Ziraat Mühendisi olarak yerel yönetimlerin bu konuda tarımsal hizmetleri öncelik edinmelerini sağlamak, farkındalıklarını bu yöne çekmek istiyoruz. Memleket Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde Edirne’de ikamet eden tüm vatandaşların oylarını bekliyoruz. Aynı tercihleri seçerek farklı sonuçlar beklememek gerekir.”

Haber Selman Eski 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.