DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Mahallemize kadın eli değecek’

‘Mahallemize kadın eli değecek’

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Nurcan Uzel, projelerini açıkladı. Uzel, vatandaşların talepleri doğrultusunda belirledikleri projeleri gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi.

ABONE OL
20 Mart 2024 10:28
‘Mahallemize kadın eli değecek’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barutluk Mahallesi’nden ayrılan ve Kurtuluş ismini alan eski TOKİ’de muhtar adayı olan Nurcan Uzel, düzenlediği basın toplantısı ile projelerini açıkladı.

 Projelerini, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda hazırladığını belirten Uzel, seçilmesi halinde mahalleye hizmet için var gücüyle çalışacağını kaydetti. Mahalleye kadın eli değeceğini söyleyen Uzel, projeleri arasında yer alan mahalledeki göletin gerekli tadilatını yaptıracaklarını, mahalledeki Pazar yerinin kapalı olması için gerekli mercilerle görüşeceklerini kaydetti.

 Muhtar Adayı Uzel, mahallede sokak hayvanlarıyla ilgili şikayetler aldıklarını belirterek, sokak hayvanlarının toplanabileceği bir yer oluşturmayı düşündüklerini, bunun için gerekli mercilerle görüşmeler yapacağını söyledi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.