DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Makedonya’da iftarda bir araya geldiler       

Makedonya’da iftarda bir araya geldiler       

Rumeli Edirne Kültür ve Folklor Derneği (REKFOD) yöneticileri, Makedonya’nın Jupa ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. REKFOD Başkanı Ahmet Dörtler, gönül köprüsü kurulmasına verdiği destekleri için Jupa Belediye Başkanı ve Radika DE Derneği yetkililerine teşekkür etti.

ABONE OL
27 Mart 2024 08:10
Makedonya’da iftarda bir araya geldiler       
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Rumeli Edirne Kültür ve Folklor Derneği (REKFOD) yöneticileri, Makedonya’nın Jupa ilçesinde İftar programı düzenledi. Programa Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, Jupa Belediye Meclis Üyeleri, Merkez Jupa Kocatürk Derneği Üyesi Caner Sezair, Debre Rafika De Dernek Başkanı Fadriye Mustafoska, Radika DE merkez Jupa şube Başkanı Benazi Şemovska, Mustafa Kemal Atatürk İlk ve Orta Öğretim Müdürü Fehmi Skender, REKFOD Edirne Dernek Yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

REKFOD Dernek Başkanı Ahmet Dörtler, düzenledikleri iftar programına katılımın yoğun olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Ariyan İbrahim ve Radika DE Derneği yetkililerine teşekkür etti.

REKFOD Başkan Yardımcısı Refik Şahin de düzenlenen etkinliğin dayanışma, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirtti.

Haber Selman Eski

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.