DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.470,890,14
BITCOIN 21372555,62%
Edirne
16°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP’li Tercan saldırıya uğradı

MHP’li Tercan saldırıya uğradı

Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne’de evine giderken aracına bindiği sırada yüzü maskeli kişiler tarafından saldırıya uğradı. Olayın arife günü akşamı, maç izledikten sonra evine giderken yaşandığını belirten Tercan, “Bana saldıranlara soruyorum. Ne oldu başınız göğe mi değdi? Gerçekleri yazdığımdan dolayı rahatsız olanlara diyorum ki; bu işin sonunda ölüm de olsa gerçekleri yazmamı kimse engelleyemez. Kaba kuvvetle, tehditle, şantajla şahsımı yıldırmak istiyorlarsa yanılıyorlar” dedi.

ABONE OL
13 Nisan 2024 10:59
MHP’li Tercan saldırıya uğradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Edirne eski İl Başkanı Zakir Tercan, saldırıya uğradığını açıkladı. Tercan, yaptığı yazılı basın açıklamasında 09 Nisan 2024 Salı günü bir kafede maç izledikten sonra evine giderken saldırıya uğradığını belirterek, şunları kaydetti:

“Mega Parkta “Real Madrid-Manchester City” maçını izledikten sonra evime giderken gece karanlığında saldırıya uğramış bulunmaktayım. 1984 yılından beri Edirne’de yaşıyorum ilk defa hayatımda böyle bir müessir olayla karşılaşıyorum. Başkalarını üzerek ilerlemeyi düşünmek, çok kötü bir seçenektir. Hayat kimsenin ağlayarak kaybettiğini bir başkasına gülerek kazandırmıyor. Hayat, er ya da geç insanın başkasına yaşattığı şeyleri kendisine de yaşatıyor. Fakir-fukaranın çocuklarını kullanarak insanların üzerine gönderenler toplumun yüz karalarıdır. Saldıran kişilere üzülüyorum kendilerine haksızlık ediyorlar ve kullandırıyorlar. Bu kişileri maşa olarak kullananlara lanet olsun.

‘NE OLDU BAŞINIZ GÖĞE Mİ DEĞDİ?’

Şimdi bana saldıranlara soruyorum? Ne oldu başınız göğe mi değdi? Madalyamı taktılar? Yoksa Kahraman mı ilan ettiler? Unutmayın ki; her ahın bir acısı vardır. Gerçekleri yazdığımdan dolayı rahatsız olanlara diyorum ki bu işin sonunda ölümde olsa gerçekleri yazmamı kimse engelleyemez. Kaba kuvvetle, tehditle, şantajla şahsımı yıldırmak istiyorlarsa yanılıyorlar.

Makamlarınıza fazla güvenip kibirlenmeyin daha geçen hafta kimlerin makamları yerle bir oldu.

Allah’ın verdiği bir canımız vardır. O can namusumuza, şerefimize, hasiyetimize, iffetimize bin defa kurban olsun. Son kanımıza kadar fani bedenimiz mukaddesatımız ve de mukadderatımız için feda ve armağan olsun.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.