DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22511981,35%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Minik cimnastikçiler başarılarıyla göz doldurdu

Minik cimnastikçiler başarılarıyla göz doldurdu

Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları ritmik cimnastik şampiyonasına bireysel sıralamada Edirne Pera Cimnastik Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda 3 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda Küçükler Kategorisinde Pera Cimnastik Spor Kulübünden Damla Kanat 1., Zeynep Öykü Çakıroğlu 2., İlke Akbuz 3. Oldu. Minikler A Kategorisinde yine Pera Cimnastik Spor Kulübünden Ece Bozkurt 1., Zeynep Uz 3. ve Elif Meryem Odabaşı 4. olurken, Minikler B Kategorisinde de yine Pera Cimnastik Spor Kulübü sporcuları Deniz Ecem Yıldırım ve Gülfem Arda 1.liği paylaşırken, aynı kulüpten Birce Derya Hazneci 2., Zeynep Miray Karataş 3. ve Aden Lara Kiremitçi de 4. oldu.

ABONE OL
22 Mart 2024 11:20
Minik cimnastikçiler başarılarıyla göz doldurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 yılında kurulan ve henüz çiçeği burununda bir kulüp olan Pera Cimnastik Spor Kulübünün bu başarısı Edirne’de takdirle karşılandı. Cimnastik Sporuna farklı bir soluk getiren Pera Cimnastik Spor Kulübünün antrenörleri Banu Seri ve Yağmur Vardar, şampiyonaya ve kulüplerinin hedeflerine ilişkin gazetemize yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler:

“Biz uzun yıllardır Edirne’de çeşitli kulüplerde Cimnastik Sporuna hizmet ettik. 2023 yılı Eylül ayında cimnastik sporundaki tüm tecrübe ve birikimimizi kendi kulübümüz çatısı altında sporcularımıza aktarmak ve Edirne’de bu sporda iddialı sporcular yetiştirmek hedefiyle Pera Cimnastik Spor Kulübünü kurduk. Sporcularımızla birlikte kısa sürede çok güzel işler yaptık. Yoğun ve disiplinli bir antrenman programıyla çalışıyoruz. Ayrıca sporcularımıza farklı vizyonlar katmak ve uluslararası deneyimler kazandırmak için yurtdışından bu spordaki iddialı isimleri de getirerek çeşitli kamplar düzenliyoruz. Son olarak Sömestr tatilinde Azerbaycan Spor Bakan Yardımcısı Mariana Vasileva’nın katkılarıyla Azerbaycan’ın Cimnastik sporundaki dünyaca ünlü isimlerden birisi olan Zuleykha Ismailova’yı 10 günlük bir kamp için Edirne’ye getirdik ve sporcularımızla birlikte antrenman imkanı sağladık. Çalışmalarımızın ilk meyvelerini Okul Sporlarında elde ettiğimiz büyük başarıyla almaya başladık. Ancak Pera Cimnastik Spor Kulübü olarak bunun henüz başlangıç olduğu düşünüyoruz. Sıkı bir disiplin ve planlı çalışmayla sporcularımızla beraber çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Şimdi Mayıs ayında Bulgaristan’da yapılacak olan Uluslararası Alegro Cup’ a hazırlanıyoruz. Edirne’de cimnastik sporunu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle çıktığımız bu yolda bize güvenen ve bizimle birlikte yoğun emek veren tüm sporcularımıza ve en büyük destekçilerimiz olan velilerimize de teşekkür ediyoruz.”

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.