DOLAR 32,2515 0.01%
EURO 34,7387 0.1%
ALTIN 2.396,770,16
BITCOIN 1990431-1,79%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paçarız, aktif siyaseti bıraktı!

Paçarız, aktif siyaseti bıraktı!

CHP Edirne eski Milletvekili Bilgin Paçarız, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Edirne’de 12 yıl il başkanlığı görevi de yapan Paçarız, en son yaşanan Şükrü Ciravoğlu’nun Belediye Başkan Adaylığından çekilme sürecinin ardından siyaseti bırakma kararı aldığını söyledi. Paçarız, “Vefasızlık ve bir takım ayak oyunlarıyla eskileri gücendirdiler. Artık bundan sonra herkes işine bakacak” dedi.

ABONE OL
23 Şubat 2024 16:19
Paçarız, aktif siyaseti bıraktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi 23. Dönem Edirne Milletvekili, 12 yıl il başkanlığı görevi yapan Bilgin Paçarız, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Gazetemiz muhabirine açıklama yapar Paçarız, CHP’de 5 dönem, yaklaşık 12 yıl il başkanlığı yaptığını belirterek, “Benim kadar uzun süre il başkanlığı yapan yok. 3 kere ön seçime girdim. Milletvekili oldum. Artık siyaset yapmayı düşünmüyorum” dedi.

‘BİZ İKTİDARI GÖREMEDİK, GÖREMEDEN GİDECEĞİZ’

Şükrü Ciravoğlu’nun Belediye Başkan Adaylığından çekilme sürecinin ardından bu kararı aldığını belirten Paçarız, “Bizim gibi eski Milletvekillerinin tahammül etme gücü pek kalmadı. Vefasızlık ve bir takım ayak oyunlarıyla eskileri gücendirdiler. Son olarak ön seçimden büyük bir farkla çıkan Şükrü Ciravoğlu’na yapılan haksızlıklar, il ve ilçe başkanlarının arkasındaki güçlerin baskıları, zorla istifa ettirmeleri, noteri Ciravoğlu’nun yattığı hastane odasına kadar götürmeleri, zorla istifa dilekçesini aldırmaları, koşarak saat 17.00’ye kadar ilçe seçim kuruluna götürmeleri beni rahatsız etti. Bu yüzden siyaseti bıraktım. Artık bundan sonra herkes işine bakacak. CHP’yi iktidara götürmek artık gençlerin görevi. Bizler 50 sene bu partide mücadele ettik. Buraya kadar. Biz iktidarı göremedik, göremeden gideceğiz. İnşallah yeni gelecek gençler CHP’yi iktidarda görür. Artık sade bir vatandaşım. Parti üyeliğinden istifa etmedim, bundan sonra aktif siyaset yapmayacağım” şeklinde konuştu.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.