DOLAR 32,2217 -0.07%
EURO 34,7750 0.17%
ALTIN 2.399,320,27
BITCOIN 1976398-1,15%
Edirne
18°

KAPALI

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

‘Partiye asla küsülmez’

‘Partiye asla küsülmez’

Edirne Eski Belediye Başkanı Güngör Mazlum, CHP’de son günlerde Belediye Başkan Adayı değişiminden dolayı yaşanan tepkileri değerlendirdi.

ABONE OL
26 Şubat 2024 11:32
‘Partiye asla küsülmez’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mazlum, “Bazı partili arkadaşlarımızın yanısıra partiyle alakası olmayan hatta başka partiye mensup kişiler internet ortamındaki paylaşımları ile kafa karıştırarak partiye zarar vermeye çalışıyorlar.
İnsanlar birbirleri ile küs olabilirler fakat partiye asla küsülmez” dedi.

Mazlum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Mahalli seçimlere az zaman kalmışken CHP’li bazı arkadaşlar partiye zarar verecek mesajlar yayınlıyorlar.
Tam 55 yıl önce CHP il gençlik kolu başkanı olarak siyasete atıldım. Sırası ile merkez ilçe sekreterliği, İl başkanlığı ve Belediye başkanlığı görevlerinden sonra siyasi hayatımı sonlandırdım.
Şu anda 80 yaşındayım. Bu sebeple CHP örgütündeki gelişmelerle ilgili olarak kendimde birkaç söz söyleme hakkını görüyorum. Öncelikle Şükrü CİRAVOĞLU kardeşime canı gönülden şifalar diliyorum. Sonra da sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum. O Edirnelilerin çok sevdiği saygın bir insan.
Sağlık sorunları nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şükrü beyin adaylıktan çekilmesini istemiştir. Şunu unutmayın Özgür Özel, Şükrü Bey’in dava arkadaşıdır. Bu sebeple arkadaşına karşı kötü bir şey düşünemez. Bilakis onu himaye eder. Bir sağlıkçı olarak muhakkak onun sağlığının daha önemli olduğunu düşünmüştür. Şükrü Bey’in çekilmesinden sonra Av.Filiz Gencan siyasi partiler kanununa uygun olarak aday gösterildi. Av.Filiz Gencan da bu göreve fevkalade uygun bir aday; eğitimli, çalışkan, tecrübeli ve enerjik.
Ortada bi anormallik yok. Buna rağmen bazı partili arkadaşlarımızın yanı sıra partiyle alakası olmayan hatta başka partiye mensup kişiler internet ortamındaki paylaşımları ile kafa karıştırarak partiye zarar vermeye çalışıyorlar.
İnsanlar birbirleri ile küs olabilirler fakat partiye asla küsülmez.
Bu sebeple yaşananları artık bir kenara çekerek ileriye bakalım.
Gönüllerde taht kuran, birleştirici, yapıcı, hoşgörü sahibi, sevgi dolu bir gönül eri Hacı Bektaş Velinin dediği gibi “ BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.