DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Recep Gürkan taburcu oldu

Recep Gürkan taburcu oldu

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hastaneden taburcu oldu. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Gürkan, “Yapılan tetkikler sonucu anjiyo yapma ihtiyacı hissetti doktorlar. Yapılan anjiyoda bir damarın 50 ile 70 arasında tıkalı olduğunu tespit ettiler” dedi.

ABONE OL
20 Mart 2024 11:21
Recep Gürkan taburcu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürkan, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden taburcu oldu. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Gürkan, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

EDİRNELİLERİ ÖZGÜR ÖZEL MİTİNGİNE DAVET ETTİ

Gürkan, şunları kaydetti

“İki gündür göğüs bölgemde bir yanma hissediyordum, öyle aralıklarla meydana gelen bir yanma. Cuma akşamı evde saat 21.00 sıraları tekrarlayınca Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi gittim. Orada yapılan tetkikler sonucu anjiyo yapma ihtiyacı hissetti doktorlar. Yapılan anjiyoda bir damarın 50 ile 70 arasında tıkalı olduğunu tespit ettiler. Ama stent takıp takmama konusunda Tıp Fakültesi Hastanesindeki hocalarla görüştü. Daha sonra Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildim. Bura ikinci anjiyo yapıldı. Bir özel yöntemle darlığın boyutları ölçüldü. Yüzde 50 olduğu tespit edildi. Stent takmaya gerek olmadığını ama daha kontrollü ve ilaçlarla bu sorunun çözüleceğini belirtti. Dün gece tedavimiz yapıldı, 2 anjiyomuz bitti. Bugün de taburcu ettiler, eve istirahate gidiyoruz. Yarın mitingimiz var. Bütün Edirnelileri Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılacağı saat 16.00’da Saraçlar Caddesi’ndeki mitinge davet ediyoruz. Arayıp soran, dönemediğimiz bütün dostlarımıza, hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.