DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20384476,55%
Edirne
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Recep Gürkan’a yeni görev

Recep Gürkan’a yeni görev

Önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Danışma Kurulu’nda görev yapacak. Gürkan, bilgi ve deneyimiyle belediye başkanlarına projeler üretecek, eğitimler vererek denetimler de yapacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da gerçekleşen Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda CHP Danışma Kurulu’nun kurulacağını açıkladı.

ABONE OL
20 Nisan 2024 16:56
Recep Gürkan’a yeni görev
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel, CHP Danışma Kurulu’nun başkanlığını önceki dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı dönem Yılmaz Büyükerşen yapacağını duyurdu. Büyükeşen’in ekibinde ise Recep Gürkan, Tekirdağ önceki dönem Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çanakkale önceki dönem Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Muğla önceki dönem Belediye Başkanı Osman Gürün de yer alacak.  

Önceki dönem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’in talimatı ve görevlendirmesiyle, onur ve gururla ülkemiz ve partimizin kazandığı tüm belediyelerimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.