DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi’nden Miraç Kandili mesajı

Saadet Partisi’nden Miraç Kandili mesajı

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, 6 Şubat “Miraç Kandili” münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Karakütük, “Bu mübarek günün İslam âleminin yükselişine, bütün insanlığın huzur, barış ve kardeşliğine vesile olmasını diliyorum” dedi.

ABONE OL
6 Şubat 2024 11:19
Saadet Partisi’nden Miraç Kandili mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karakütük mesajında; “Miraç, Receb ayının 27. Gecesi âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimize, Yüce Yaratan’ın sonsuz kudretinin eserlerini temaşa etmesi için önce Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya yaptırılan hikmet yüklü yolculuktur. Miraç, bir arınma ve Allah’a yükseliştir. Böyle bir Peygambere ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Ama aynı zamanda sorumlulukların da en büyüğüdür. Çünkü bizler bütün insanlığın saadetini amaç edinmiş bir inancın mensuplarıyız. Yanlışın yerine doğruyu, zararlının yerine faydalıyı, kötünün yerine iyiyi, sömürünün yerine adaleti hâkim kılana kadar çalışmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, bu mübarek günün İslam âleminin yükselişine, bütün insanlığın huzur, barış ve kardeşliğine vesile olmasını diliyorum” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.