DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet’ten kantin kart müjdesi

Saadet’ten kantin kart müjdesi

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, sosyal yardımların yetersizliğine değinerek, “Kantin kart projesini vaat ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrenci kantin kartı ile okuduğu okulun kantininden ihtiyacını karşılayabilecek. Belediye başkanı olursam tüm ihtiyaç sahibi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine belediye olarak bu karttan vereceğiz“ dedi.

ABONE OL
19 Mart 2024 10:02
Saadet’ten kantin kart müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal adalet ve eşitlik, birlikte yaşamanın temel taşları olduğunu ifade eden Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük; “Sosyal yardım sistemlerinin yetersizliği, adaletsiz gelir dağılımı, işsizlik ve yoksullukla mücadeledeki eksiklikler, toplumumuzun karşı karşıya olduğu acil sorunlardır. Toplumun korunmasız kesimlerine yönelik yetersiz sosyal destek mekanizmaları, özellikle ekonomik kriz dönemlerinde bu bireyleri daha da savunmasız hâle getirmektedir. Yoksulluk sınırının altında yaşayan ailelere, engellilere, yaşlılara ve çocuklara yönelik etkili sosyal yardım programlarının eksikliği, sosyal huzursuzluğun ve eşitsizliğin artmasına yol açmaktadır. Örneğin ihtiyaç sahibi bir aile çocuğuna harçlık veremediği için çocuk okuduğu okulun kantininden akranları gibi yiyecek ve içecek alamamaktadır. Bu olumsuzluğu gidermek için kantin kart projesini vaat ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrenci kantin kartı ile okuduğu okulun kantininden ihtiyacını karşılayabilecek. Belediye başkanı olursam tüm ihtiyaç sahibi ilk ve ortaöğretim öğrencilerine belediye olarak bu karttan vereceğiz“ dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.