DOLAR 32,2282 0.07%
EURO 35,0846 0.19%
ALTIN 2.528,381,12
BITCOIN 2159975-0,34%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz’

‘Sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz’

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Bu kapsamda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akın, “Sağlıkta şiddettin, eşitsizliğin, adaletsizliğin son bulması için sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün Türkiye’si, şiddet ve ekonomik kaygılar nedeniyle yetişmiş beyinlerini ve geleceğini asla kaybetmemeli, kaybetmeyecek” dedi.

ABONE OL
15 Mart 2024 10:54
‘Sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş’ı ziyaret etti.

Akın, ziyarette yaptığı açıklamada tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladıklarını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi dahili yoğun bakımda görevli kadın doktorumuza; hasta yakını tarafından uygulanan şiddet hepimizi derinden üzmüştü. Maalesef sağlıkta şiddet kabul edilemez bir gerçeklik ve en çok da kadın sağlık çalışanlarımız bu şiddetin mağduru.

Sağlıkta şiddettin, eşitsizliğin, adaletsizliğin son bulması için sağlık çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Atatürk’ün Türkiye’si, şiddet ve ekonomik kaygılar nedeniyle yetişmiş beyinlerini ve geleceğini asla kaybetmemeli, kaybetmeyecek” dedi.

 CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Akın, daha sonra Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun’u ziyaret ederek, hekimlerin yanında olduklarını söyleyerek, “Belediyemiz bünyesinde yapacağımız tüm sağlık hizmetlerinde hekimlerimiz ile birlikte hareket edecek; sağlıklı nesiller için hep birlikte mücadele edeceğiz. Dün, bugün ve yarın sonsuz güvenle tüm hekimlerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Mustafa Talha Sütcü ile bir araya gelen Akın, daha sonra Ekol Hastanesi ile Edirne Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taylan Önal ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Tıp Bayramı törenlerine katılan Akın, daha sonra Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zehra Gülsevin Şimşek ile bir araya geldi. Akın, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde kadın yöneticiler ile karşılaşmak gurur verici. Kadınlarımızı her platformda destekleyecek; Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını kadınlarımızın başarıyla taçlandıracağız. Cumhuriyet devrimlerini aynı zamanda bir kadın devrimi haline getiren Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e sözümüz var” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP