DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Edirne
27°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şahinşah’a veda

Şahinşah’a veda

Bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Lalapaşa ilçesinin önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Eski Cami’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı.

ABONE OL
27 Ocak 2024 15:31
Şahinşah’a veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde 4 dönem Belediye Başkanlığı yapan, önceki dönem Belediye Başkanı 68 yaşındaki Bülent Şahinşah, bir süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Şahinşah’ın vefatı, başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve Lalapaşa halkını derinden üzdü. İlçede ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Bülent Şahinşah için bugün Edirne Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

 Törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Aslan, MHP Eski Milletvekili Cemalettin Uslu, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda eş, dost ve yakını katıldı.

  Törende Şahinşah’ın oğlu Semih Şahinşah taziyeleri kabul etti.

  Bülent Şahinşah’ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Lalapaşa ilçe mezarlığına defnedildi.

Biz de Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhum Bülent Şahinşah’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.