DOLAR 32,1971 -0.03%
EURO 35,4191 0.34%
ALTIN 2.515,730,62
BITCOIN 2139167-0,87%
Edirne
20°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Seçimi büyük farkla kazanacağız’

‘Seçimi büyük farkla kazanacağız’

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, seçimi en yüksek oy farkıyla kazanacaklarını söyledi. Gazetemizi ziyaretinde açıklama yapan Akın, “Seçimi kazanamama gibi en ufak bir şüphemiz yok. Kazanacağımızı biliyoruz. Yereldeki gövde gösterimiz genelin işareti olacak” dedi.

ABONE OL
27 Şubat 2024 14:25
‘Seçimi büyük farkla kazanacağız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, gazetemizi ziyaret etti.

Beraberinde CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve çok sayıda partili ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Akın, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Edirne’de Belediye Başkanlığı seçimini en yüksek oyla kazanacaklarına inandıklarını belirten Akın, “Ekibimizle birlikte güçlü bir şekilde sahalardayız. 10 Mart’ta lansmanımızı yapacağız. Yola güçlü bir şekilde çıktık, güçlü bir şekilde de devam ediyoruz. Seçimi kazanamama gibi en ufak bir şüphemiz yok. Kazanacağımızı biliyoruz. En yüksek oy farkıyla seçimi almak istiyoruz. Yereldeki gövde gösterimiz genelin işareti olacak” şeklinde konuştu.

‘SEÇİMİ FARKLI KAZANACAĞIZ’

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı da örgüt olarak uzun süreden beri seçim hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Artık sahadayız. Filiz Gencan Akın ile birlikte genç bir kadro ile Edirne’mizi modern, yaşanabilir, çağdaş bir kent haline getirmek için projeleriyle birlikte Belediye Başkanlığını yürütmek için kadromuz hazır. Bu seçimde de biz Edirne’de Belediye Başkanlığında CHP’nin altı oklu bayrağını tekrar dalgalandırmaya devam edeceğiz.  Heyecanlı bir örgütümüz var. Bu seçimi büyük bir farkla kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP