DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedefçi: “Aradan AK Parti çıkacağını vekilimiz görmüyor”

Sedefçi: “Aradan AK Parti çıkacağını vekilimiz görmüyor”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi,  CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan’ın anket yaptırdığını, bu ankette İYİ Parti’nin CHP’den 10 puan önde olduğunu söyledi. Aynı ankette AK Parti’nin İYİ Parti’yle arasında 2 puan fark olduğunu ifade eden Sedefçi, CHP’nin,  İYİ Parti’den 1,5-2 puan almasıyla aradan yarışı AK Parti’nin kazanacağını söyledi.

ABONE OL
25 Mart 2024 14:01
Sedefçi: “Aradan AK Parti çıkacağını vekilimiz görmüyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedefçi, İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın ve İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ile birlikte parti binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Sedefçi, kendisinin mal beyanında bulunduğunu, AK Parti ve CHP Belediye Başkan Adaylarından mal beyanı açıklaması gelmediğini ifade etti.  Geçtiğimiz günlerde aynı adayları canlı yayında program yapmaya davet ettiğini, canlı yanına çıkmadıklarını dile getiren Sedefçi, rakiplerini tekrar canlı yanında program yapmaya davet etti.

“DÜŞÜNMEKTEN RAHATSIZ OLUYORUM”

Sedefçi, şunları kaydetti:

“Şu anda CHP’de anket yapıldı. Anket sonucu Milletvekilimiz Baran Yazgan’da var. Ve Baran Yazgan Milletvekilimiz, bu anketi Edirne halkına açıklamadı. Çünkü bu anket CHP’nin geride olduğunu gösteren bir anketti. CHP ile İYİ Parti arasında 10 puan fark olduğunu gösteren bir anketti. Ve hala seçimi kazanacakmış gibi çalışmaya çalışıyorlar. Şu anda AK Parti ile biz yarışıyoruz. Baştan beri söylediğimiz gibi AK Parti ile aramızda 2 puan gibi fark var. Öndeyiz gibi görünüyor. Şu anda CHP bizden 1,5-2 puan alırsa bu asılmayla aradan AK Parti çıkacağını Baran Yazgan Vekilimiz görmüyor herhalde. Şu an tüm gayretlerini ‘AK Parti kazansın’ diye yapılmışçasına bir izlenim alıyorum. Bunu görmekten ve düşünmekten rahatsız oluyorum.”

MERAL AKŞENER GELİYOR

İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin de şunları söyledi:

“Diğer 2 siyasi rakibimizin yan yana bulunduğu bilboardlarda sadece bizim bilboardımızın üzerine bir başka siyasi partinin afiş yapıştırmasını siyasi ahlaka uygun bulmuyoruz. Bunu gündem ederek ortalığı germenin anlamı olmadığını düşünüyoruz. Bu davranış bizim bu yarışta önde olduğumuzun göstergesi olduğuna inanıyorum. 26 Mart Salı günü Genel Başkanımız Meral Akşener, şehrimize teşrif edeceklerdir. Saat 14:30’da Saraçlar caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştireceğiz.”  Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.