DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055620-1,08%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sedefçi: “Edirne’yi siz AK Parti’ye teslim etmek istiyorsunuz”

Sedefçi: “Edirne’yi siz AK Parti’ye teslim etmek istiyorsunuz”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, seçimi en az 5-6 puan farkla alacağına yüzde 100 emin olduğunu söyledi. Sedefçi, “Biz öndeyken hala bize CHP’nin belli kesimlerinden ‘çekil, destek ver’ şeklinde talepler geliyor. Böyle bir şey yok. Böyle anlayış, mantık yok. Göz göre göre  Edirne’yi siz AK Parti’ye teslim etmek istiyorsunuz. Biz buna izin vermeyeceğiz” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 16:30
Sedefçi: “Edirne’yi siz AK Parti’ye teslim etmek istiyorsunuz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün parti binasında İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ve İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi basın toplantısı gerçekleştirdi. Sedefçi,  CHP’nin göz göre göre Edirne’yi AK Parti’ye teslim etmek istediğini ifade etti.

“EDİRNE AYDINLIK KENT OLARAK YAŞAMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Sedefçi açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Biz öndeyken hala bize CHP’nin belli kesimlerinden ‘çekil, destek ver’ şeklinde talepler geliyor. Böyle bir şey yok. Böyle anlayış, mantık yok. Göz göre göre Edirne’yi siz AK Parti’ye teslim etmek istiyorsunuz. Biz buna izin vermeyeceğiz. Biz bu cumhuriyet kentine sahip çıkacağız. Edirne halkı kararını vermiştir. Ben halkla sürekli görüşüyorum, sürekli sahadayım. Ve Edirne halkının kararını verdiğini biliyorum. Seçimi en az 5-6 puan farkla alacağımıza yüzde 100 eminim. Bu konuda inşallah inancım, tespitlerim 1 Nisan tarihinde hayata geçecektir. İnşallah Edirnemizde İYİ Parti’nin, cumhuriyetin güneşi doğacaktır. Edirne aydınlık kent olarak yaşamaya devam edecektir” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.