DOLAR 32,4341 0.14%
EURO 35,3580 0.2%
ALTIN 2.525,100,99
BITCOIN 2147444-0,67%
Edirne
17°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sedefçi’den çarpıcı iddia

Sedefçi’den çarpıcı iddia

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın, Edirnespor’a maddi yardım yaptığı yönündeki haberleri eleştirdi. Sedefçi, “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tam 28 milyon para vermiş. Recep Gürkan bunu kullanmıyor. Belgin İba, Edirne Valisi’nin verdiği, halkın parasını, 4 milyon lira parasını, ‘ben verdim’ gibi kamuoyuna lanse ediyor. Bu çok çirkin bir davranış siyasetine giriyor” dedi.

ABONE OL
2 Mart 2024 15:23
Sedefçi’den çarpıcı iddia
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedefçi, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Sedefçi, Edirne Valiliğinin Edirnespor’a maddi desteğini, İba’nın kendisi yapmış gibi lanse ettiğini ileri sürdü. Sedefçi, İYİ Parti’nin Edirne’de anketlerde birinci sırada çıktığını da söyledi.

“BÖYLE POLİTİKLAR BANA GÖRE YANLIŞ”

Sedefçi, şunları kaydetti:

“Üzülerek şunu gözlüyorum. Bazı siyasiler bilhassa sevgili kız kardeşimiz Belgin İba, şu anda yanlış yapıyor. Edirnespor ile ilgili bir konu oldu, kulağıma geldi. Edirnespor’un ekonomik durumu kötü. Edirnespor’a Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tam 28 milyon para vermiş. Recep Gürkan bunu kullanmıyor. Belgin İba, Edirne Valisi’nin verdiği, halkın parasını, 4 milyon lira parasını, ‘ben verdim’ gibi kamuoyuna lanse ediyor. Bu çok çirkin bir davranış siyasetine giriyor. Üzülerek bunları izliyorum. Vali beyin parası, halkın parasıdır. İba’nın parası değildir. Böyle politiklar bana göre yanlış. Lütfen bunları yapmasınlar. Gerçekten halkın belediye başkan adayıysa, halka doğru şeyler söyleyerek politika yapmalarını ben öneririm.

“İYİ PARTİ OLARAK ANKETLERDE BİRİNCİ SIRADA”

İYİ Parti olarak anketlerde birinci sıradayız. Arkamızdan az farkla AK Parti geliyor. En altta da epey farkla CHP geldiğini görmüş bulunuyorum. Ulusal TV’lerde de şu anda Edirne İYİ Parti’nin alacağı ifadeleri kulağımıza geliyor. ‘Edirne kazanacak’ diye düşünüyorum ben.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP