DOLAR 32,2036 -0.01%
EURO 35,0501 0.1%
ALTIN 2.528,131,11
BITCOIN 2147805-0,59%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Sorunları da çözümlerini de çok iyi biliyoruz’

‘Sorunları da çözümlerini de çok iyi biliyoruz’

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Mehmet Akalın, Hamdi Sedefçi ve belediye başkan adaylarıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Engin, “Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreyi her zaman olduğu gibi en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizle halkımıza gerçekleştirmek istediğimiz projeleri aktarıyoruz” dedi.

ABONE OL
20 Mart 2024 10:08
‘Sorunları da çözümlerini de çok iyi biliyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Halkın sorun ve taleplerini dinleyip not aldıklarını belirten Engin, “Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreyi her zaman olduğu gibi en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizle halkımıza gerçekleştirmek istediğimiz projeleri aktarıyoruz. Geçtiğimiz gün de Milletvekilimiz Mehmet Akalın, Kırcasalih Belde Belediye Başkan Adayımız Hülya Özdemir ile birlikte Kırcasalih beldemizdeydik. Kahve ve esnaf ziyareti yaparak hemşehrilerimizin sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Edirne Belediye Başkan Adayımız Hamdi Sedefçi ile birlikte Papazoğlu ve Çavuşbey mahallelerimize ziyarette bulunduk. Davul ve zurnayla karşılandık. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinledik, nasıl çözeceğimizi anlattık. Yediden yetmişe herkese mutlu edecek projelerimizi açıklayarak vatandaşlarımıza bilgilendirmede bulunduk. Bizleri güleryüzleri ve coşkuyla karşılayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Az kaldı Edirne’de İYİ Belediyecilik kazanacak” dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.