DOLAR 32,2061 0%
EURO 35,0943 0.2%
ALTIN 2.535,601,41
BITCOIN 2160085-0,24%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süloğlu’na şıkır şıkır cadde

Süloğlu’na şıkır şıkır cadde

Edirne’nin Süloğlu ilçesi merkez caddesinin kaldırım ve yolu, yenilenen yüzüyle ilçe halkının hizmetine girecek.

ABONE OL
19 Mart 2024 17:21
Süloğlu’na şıkır şıkır cadde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran belediye bütçesiyle, merkez caddeye, özel tarihi eser taşı döşendiğini ve sokak aydınlatılması yapıldığını söyledi. Caddenin aydınlatma ve taş döşeme işinde sona yaklaşıldığını ifade eden Ormankıran, yapılan işin 5 milyon gibi az bir maliyetle biteceğini dile getirdi. Ormankıran, Süloğlu’nunda huzur ve mutluluk olduğunu, caddenin bittiğinde vatandaşların çok beğeneceğini söyledi.

Ormankıran, şunları kaydetti:

“Burada kullandığımız taş, Selimiye Meydanında ve tarihi eserlerde kulanılan özel bir taş. Nefes alan, içinde hiçbir kimyasal barındırmayan bir taş. Çocuklarımız, ailelerimiz gönül rahatlığıyla çayını, kahvesini burada içebilecekler. Bu caddedeki ışıkları biz belediye olarak kendimiz aldık. Diğer tarafa da desteğini esirgemeyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da 16 adet direk aldı. Onlarda 2-3 gün içinde monte edilecek. Süloğlumuz Cumhuriyetin 2’nci yüzyılına ışıl ışıl girecek. Bu işin elektrikler de dahil maliyeti 5 milyon paraya bitecek. Yakın zaman da esnaflarla bu caddenin trafiğe kapanması için görüşüp birlikte karar alacağız. Artık 2000’li yılları geride bırakıyoruz. İnsanlar ilçemde gönül rahatlığıyla kafe, lokantaya oturup çayını, kahvesini içerken yemeğini yerken temiz alanlar çıkarmaya çalışıyoruz. Süloğlu’nda huzur, mutluluk var. Çocuklarımız için önümüzdeki dönemde de yapamayacağımız şey yok. Belediyemizin imkanlarını çocuklarımız için kullanacağız.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.