DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Tecrübemizle göreve talibiz’

‘Tecrübemizle göreve talibiz’

Şükrüpaşa Mahallesi muhtar azası olan Ahmet Şahin Es, Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday oldu. Es, “Şükrüpaşa Mahallesi azalığından edindiğim tecrübe ile mahallemize hizmete talibim” dedi.

ABONE OL
18 Mart 2024 17:27
‘Tecrübemizle göreve talibiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık mahallesi olan Şükrüpaşa Mahallesi, Atatürk ve Cumhuriyet Mahallesi olmak üzere üç mahalleye bölünmüştü. Şükrüpaşa Mahallesi’nde muhtar azalığı görevinde bulunan Ahmet Şahin Es, tecrübesiyle Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday oldu.

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Şahin Es’in ekibinde Sibel Yavuz, Vaiddin Baykuş, Harun Yılmaz, Neşet Bektaş, Pınar Erten, İsmail Bütünlay, Gürsel Demir ve Ersin Pirinççi aza adayı olarak yer alıyor.

Atatürk Mahallesi’nde şeffaf bir yönetimle göreve hazır olduğunu belirten Ahmet Şahin Es, “Eskiden olduğu gibi kapımız herkese açık olacak. Yeşil alanların çoğaltılması, bisiklet yürüyüş yolları, okul ve cami alanları ile Pazar yerinin tespiti ve yapımı konusunun takipçisi olacağım. Ayrıca Aile hekimliğinin çoğaltılmasını talep edeceğiz. ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacağız. Şükrüpaşa Mahallesi azalığından edindiğim tecrübe ile dürüst ve akılcı yollar izleyerek, bağlı bulunduğum kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket edeceğiz. Halka hizmeti kutsal sayan ekibimizle göreve talibiz” dedi.

Haber Seyide Esen 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.