DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Edirne
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Tüm depremzedelerin yanındayız’

‘Tüm depremzedelerin yanındayız’

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, hane ziyaretlerine devam ediyor. 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmak için Edirne’ye gelen depremzedeleri ziyaret eden İba, kente gelen depremzedelerin daima yanlarında olacaklarını belirtti.

ABONE OL
7 Şubat 2024 11:40
‘Tüm depremzedelerin yanındayız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremlerin yıldönümü dolayısıyla kentteki depremzedeleri ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı, Hatay’dan Edirne’ye gelen Güldane ve Mehmet Küçük çiftini ziyaret etti.

Küçük çifti ile sohbet ederek güzel vakit geçiren İba, “Hep birlikte biriz. Yaralarımızı da birlikte sararız, geleceğimizi de birlikte kurarız. Biz Edirne’yiz!” dedi.

“BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN, RABBİM MİLLETİMİZİ FELAKETLERDEN KORUSUN”

Ardından yaşadıkları büyük acının ardından Malatya’dan kente gelen Sunay Çakı’nın evine konuk olan İba, “Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun, Rabbim milletimizi felaketlerden korusun.” İfadelerini kullandı.

İba, Edirne’ye gelen tüm depremzedelerin daima yanlarında olacaklarını belirtti.

“GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE YEŞERTECEĞİZ”

Daha sonra yeni bir yaşam  için Hatay’dan Edirne’ye yerleşen Hülya ve Mehmet Titiz’in evine misafir olan İba, “Acılar büyük ve tarifsiz. Ancak bundan da büyük olan: Umutlarımız. Geleceğimizi birlikte yeşerteceğiz.” sözlerine yer verdi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.