DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk ve Bulgar iş insanları bir araya geldi

Türk ve Bulgar iş insanları bir araya geldi

Bulgar-Türk İş İnsanları Derneği (BULTİŞ) üyeleri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantıda bir araya geldi.

ABONE OL
9 Şubat 2024 16:01
Türk ve Bulgar iş insanları bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ETSO’dan yapılan açıklamaya göre, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Türk ve Bulgar iş insanları, gerçekleştirilen toplantıda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ETSO Başkanı Sezai Irmak, görüşmelerde sektörel yatırımlar ve olası projelerin görüşüldüğünü belirtti.

Verimli bir toplantı yapıldığını aktaran Irmak, şunları kaydetti:

“BULTİŞ ile ilimizde hizmet veren iş insanlarımıza Balkanlar’ın yolunu açmaya çalıştık. Derneği ilk ziyaret eden biz olmuştuk. Onlar da bize oldukça faydalı ve kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kültürlerarası sosyo ekonomik yapıyı güçlendirmeyi, iş insanlarımızın katkılarıyla ihracatımızın önünü açmayı, ülkelerimizin ticaret hacmini büyütmeyi ve sanayi alanında başarılı iş birlikleri yürütmeyi amaçlıyoruz.” (aa)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.