DOLAR 32,2079 0.01%
EURO 35,0424 0.08%
ALTIN 2.529,121,15
BITCOIN 2154243-0,46%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Vizyonumuzla projelerimizle geliyoruz’

‘Vizyonumuzla projelerimizle geliyoruz’

CHP Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Çarşı pazarda esnaf ve vatandaşlarla görüşen Akın, hemen herkesin en önemli sorununun geçim sıkıntısı olduğunu belirterek, “Emekli aç, asgari ücretli geçinemiyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş kirasını bile ödemekte zorlanıyor. Önce yerelde sonra genelde başaracağız” dedi.

ABONE OL
19 Mart 2024 15:19
‘Vizyonumuzla projelerimizle geliyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Tunca ve yönetimini ziyaret eden Akın, üreticilerin sorunlarını dinledi. Akın, “Bereketli toprakları, eşsiz doğası ile tarımının, hayvancılığın şehri olan Edirne’mizde herkes hak ettiğini alsın diye çok çalışacağız. Üretici kazanacak. Edirne kazanacak” dedi.

 Edirne merkezde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akın, en büyük sorunun geçim sıkıntı olduğuna değinerek, “Gittiğimiz her yerde esnafımız ile bir araya geliyor, esnafımıza hayırlı işler demeden geçmiyoruz. Çarşıda da pazarda da dert hep aynı. Emekli aç, asgari ücretli geçinemiyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş kirasını bile ödemekte zorlanıyor. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Önce yerelde sonra genelde başaracağız. Vizyonumuzla, projelerimizle, çözümlerimizle biz hazırız. Geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP