DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yola bal döküp yaladı

Yola bal döküp yaladı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Çavuşköy’de iki dönemdir muhtarlık yapan ve üçüncü dönem için tekrar aday olan Mehmet Genç, köyün yollarının temiz ve güzel olduğunu vatandaşlara göstermek için yola bal döküp yaladı. Gazetemize konuşan Muhtar Genç, “Ben bir mahallede dedim ki vatandaşlara, yollarınızı yaptıracağım, bal döküp yalayacağım. O mahallenin yolunu yaptırdıktan sonra bal döküp yaladım” dedi.

ABONE OL
21 Mart 2024 14:35
Yola bal döküp yaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adayların seçim kampanyaları ilginç anlara sahne oluyor. Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Çavuşköy’de iki dönemdir muhtarlık yapan Mehmet Genç, vatandaşlara köyün yollarının temiz ve güzel olduğunu göstermek için yola bal döküp yaladı.

Gazetemiz muhabirine açıklama yapan Muhtar Mehmet Genç, köyün ara sokaklarının parke taşla kaplandığını, vatandaşlara verdiği sözleri görev süresi içinde yerine getirdiğini ifade etti. Daha önce köydeki bir mahallenin yolunu yaptırıp bal dökerek yalayacağı sözünü verdiğini söyleyen Genç, yol yapıldıktan sonra sözünü yerine getirdiğini belirterek, “İki dönemdir muhtarlık yapıyorum. Üçüncü döneme adayım. Köyümüzün ara sokakları, mahalle mahalle paket taşla kaplanıyor. Yollarımızın temiz ve güzel olduğunu vatandaşlarımıza kanıtlamak için bal döküp yaladım. Aslında biraz da gaza geldim. Seçimlerde dostumuz da çok düşmanımız da çok. Ben bir mahallede dedim ki vatandaşlara, yollarınızı yaptıracağım, bal döküp yalayacağım. O mahallenin yolunu yaptırdıktan sonra bal döküp yaladım. Çalışmaları, temizliği, yaptığımız hizmetleri görsünler diye. Köyümüz çok temiz” dedi.

Köyde 4 muhtar adayı olduğunu belirten Genç, “Kaliteli hizmet herkesin hakkı. Biz her kapıya hizmet götürüyoruz. Vatandaş nereye isterse gece gündüz ulaştırıyoruz. Tekrar muhtar seçilirsem köyümüze güzel hizmetler yapmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.