Maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilmeyi açıklayan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz Edirne DSİ Spor Kulübü’nde sevindiren gelişme yaşandı. Edirne DSİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fırat Tulmaç, yola devam edeceklerinin sinyalini verdi. Tulmaç, “Edirne’yi en üst ligde temsil eden kulübümüzün hala bir forma sponsoru bulamaması kulüp adına üzücü” dedi.
Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) Edirne’yi başarıyla temsil eden Edirne DSİ Spor Kulübü, maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekileceğini açıklamıştı. Edirne DSİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fırat Tulmaç, bu kez ligde kalacaklarının sinyalini verdi. Bu süreçte Edirne Valisi Yunus Sezer ve Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Tulmaç, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“11 Temmuzda yaptığımız açıklamada kulübümüzün yaşadığı süreç ve lige katılım haklarının devredilmesi konusunda çalışmalara başlandığını duyurmuştuk.
O günden bu zamana ligde var olmak adına yaptığımız çalışmalar neticesinde bugün lige katılabilmek adına önemli bir yol kat etmiş bulunmaktayız.
Bu süreçte bizlere yine en büyük desteği veren Valimiz Yunus Sezer ve Vali Yardımcımız Eyyüp Batuhan Ciğerci’ye şahsım ve kulübüm adına teşekkürü bir borç bilirim.
Sağlık sponsorumuz olan EKOL Hastanesi ve Sayın Turhan Gazioğlu’na çok teşekkür ederim.
Bu süreçte her fırsatta ellerinden geleni yapan ve bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ve Edirne Taraftarlar Grubuna çok teşekkür ederim.
Yıllardır Forma sponsorumuz olan Demirhan Madencilikle maalesef maddi sıkıntılar nedeniyle yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bu güne kadar yaptıkları için Sayın Oktay Demirhan’a çok teşekkür ederim. Bu sezon konaklama konusunda bizlere destek olacak Balta Otel ve Gökhan Balta’ya, Bölgesel lig sezonumuzda ve geçen sezon TKBL yolculuğumuzda konaklama ile alakalı destekleri için Sarper otel müdürü Anıl Yılmaz’a teşekkür ediyorum.
Forma sponsorluğu konusunda çalışmalarımız devam etmekle birlikte, Edirne’yi en üst ligde temsil eden kulübümüzün hala bir forma sponsoru bulamaması kulüp adına üzücü olsa da Edirne halkı ve Edirne’nin önde gelenlerinin üzerine daha fazla düşünmesi ve ders çıkarması gereken bir konu olarak değerlendirilmelidir.
Bu günün zorlukları gelecekteki zaferlerimizde hikayemizi güzelleştirecek detaylar olarak kalacak. Ama bugün yanımızda olmayanlar, yarın hikayenin kötü karakterleri olarak hep hatırlanacak.” Haber Selman Eski
GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025GÜNDEM
09 Ağustos 2025