evden eve nakliyat
DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rakibine gönderme yaptı

Rakibine gönderme yaptı

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) mevcut Başkanı Muzaffer Yıldırım, Başkanlığa tekrar aday olduğunu açıkladı. Yıldırım, rakibine de göndermede bulunarak “Keşke Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde sporun içinden gelen biriyle yarışsaydım, çok daha mutlu olurdum” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
4 Haziran 2024 14:31
Rakibine gönderme yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne AKSF, 8 Haziran cumartesi günü, 13:00-15:00 saatleri arasında AKSF tesislerinde Genel Kurulunu gerçekleştirecek. 266 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde iki aday yarışacak. Mevcut Başkan Muzaffer Yıldırım, tekrar aday olduğunu duyurdu. Tekrar aday olması durumda gerçekleştireceği projelerini de aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

“ŞEFFAF, HESAP VEREBİLİR BİR YÖNETİM OLACAK”

“Yıllardan beri salonlarda gerek sahalarda görülen bir sürü eksikler var. Bu eksiklerde dersimize çalışarak önümüzdeki yeni dönemde göreve gelirsek Edirne’nin sporunda atılım yapmayı düşünüyoruz. Futbol takımlarının sezon başında katılım ücretleri var. Her sene miktarı değişiyor. Edirne Valiliği ödemişti, bu katkı paylarını. 3 yıllık dönemde kulüplerden katılım payı almayacağız. Valilik vermezse biz başka kaynak bulup biz ödeyeceğiz. Kulüplerin antrenör sözleşmeleri ücretleri 4-5 bin TL tutuyor. Tüm spor kulüplerinin antrenör sözleşmeleri ücretleri biz ödeyeceğiz. Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanıyla görüşme yaptık. Bir protokol hazırladık. AKSF üyesi tüm branşlarında staj yapmaları, spor kulüplerimizde stajlarını tamamlamaları. Şeffaf, hesap verebilir bir yönetim olacak. Bunu da bütün kulüpler görecekler. Bu bir yarıştır. İki arkadaşız. Edirne’nin sporuna kulüpler karar verecek. Biz projelerimizi sunduk.” Haber Ergin Yıldız

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP