Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi önündeki konteynerlerinin çevresinde biriken çöplerin oluşturduğu görüntü, vatandaşların tepkisini çekti.
Hastane çevresindeki çöp birikintilerini görüntüleyen bir vatandaş, yaşanan durumu haber merkezimize ileterek yetkililere çağrıda bulundu. Vatandaş, özellikle sağlık hizmeti verilen bir bölgede bu tür görüntülerin oluşmasının rahatsız edici olduğunu belirterek, çöplerin bir an önce temizlenmesini istedi.
Vatandaş, ilgili kurumların konuya duyarlılık göstermesini, benzer görüntülerin yeniden oluşmaması için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyor. Haber Merkezi
GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.