DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saadet Gazze yolcusu

Saadet Gazze yolcusu

Saadet Partisi Edirne İl Sekreteri Faruk Yalçınkaya, Saadet Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubunun Gazze’ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır’a gittiğini belirterek, “Refah Sınır Kapısı’na geçecek olan milletvekili heyeti, bu bölgedeki temaslarının ardından Gazze’ye geçmeye çalışacak” dedi.

ABONE OL
3 Kasım 2023 10:31
Saadet Gazze yolcusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 İsrail’in Gazze’de işlediği katliamların boyutları trajik noktalara doğru ilerlerken Saadet Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubunun, Mısır’ın Refah Sınır Kapısı’na gideceğine dikkat çeken Saadet Partisi Edirne İl Sekreteri Faruk Yalçınkaya; “Bölgedeki yardım çalışmalarını inceleyecek olan milletvekili heyeti, bu bölgedeki çalışmaların ardından Gazze’ye girmeye çalışacak. Grup adına oluşturulan heyette Ankara Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün yer alırken Mısır’da bir dizi programa katılacak. Saadet Partisi Meclis Grubu, Gazze’ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır’a gidiyor. Refah Sınır Kapısı’na geçecek olan milletvekili heyeti, bu bölgedeki temaslarının ardından Gazze’ye geçmeye çalışacak.” dedi. Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.