Edirne Tarım ve Orman Müdürü İslam Köse, Havsa’nın Musulça köyünde projeden yararlanan hayvancılık işletmesini ziyaret etti.
Müdürlükten yapılan açıklamaya göre Köse, Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi kapsamında işletmesine 15 adet gebe damızlık hayvan kazandırılan Musulça Muhtarı Deniz Bosdan’ı ziyaret etti.
Proje kapsamında işletmeye kazandırılan damızlık hayvanlardan 3 buzağının dünyaya geldiği görüldü.
Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi ile üreticilerin hayvancılık işletmelerinin güçlendirilerek kırsal kalkınmaya desteğin süreceği belirtildi.
Ziyarette, Havsa Kaymakamı Oğuzhan Aksoy, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Onur Yalçın Toptaş ile Havsa Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli de yer aldı. (aa)
GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026GÜNDEM
21 Ağustos 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.