Ayfer- Hakkı Aktan’ın oğlu Anıl ile Sultan-Mehmet Tunçel çiftinin kızı Ayşegül evlenerek dünya evine girdi.
Ayşegül ile Anıl, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Tekirdağ Ergene Yıldız Garden’da düzenlenen düğün töreninde genç çifti çok sayıda akraba, dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.
Biz de Yenigün Gazetesi Ailesi olarak hayatlarının en anlamlı günlerinde çiçeği burnunda çift Ayşegül ve Anıl’a bir ömür boyu mutluluk dilerken aileleri Sultan-Mehmet Tunçel ve Ayfer-Hakkı Aktan’ı bu onurlu günlerinde tebrik ederiz. Haber Simge Sezen
GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025GÜNDEM
24 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.