Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı olarak faaliyet gösteren SODAM merkezlerinde eğitim gören kursiyerler, Aile Yılı kapsamında düzenlenen ekinlikte bir araya geldi. Vali Yardımcısı Turgut Subaşı’nın da katıldığı etkinlikte kursiyerler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.
Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Merkez
SODAM, Şehit Mustafa Tezgider SODAM ve Şehit Özer Camcı SODAM merkezinde eğitim gören kursiyerler ve çocukları, 2025 Aile Yılı kapsamında Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikler de bir araya geldi. Edirne Vali Yardımcısı Turgut Subaşı’nın da katıldığı etkinlikte, kursiyerler çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının organize ettiği programda gün boyunca çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR, YEDAM, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü temsilcileri ve Kurum Müdürlerinin katıldığı etkinlikte Günebakanlar Ritim Grubu sahne aldı. Haber Merkezi
GÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
03 Temmuz 2025GÜNDEM
03 Temmuz 2025GÜNDEM
03 Temmuz 2025GÜNDEM
03 Temmuz 2025GÜNDEM
03 Temmuz 2025GÜNDEM
03 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.