19. ve 20. Dönem Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Milletvekili Erdal Kesebir, 71 yaşında vefat etti. Kesebir’in cenaze töreni, yarın Uzunköprü’de gerçekleşecek.
Uzun süre kanser tedavisi gördüğü bilinen Kesebir’in ölümü Edirne’de büyük üzüntü yarattı. Çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı. Kesebir, mecliste Edirne’nin sorunlarını öne çıkaran bir siyasetçi olarak ön plana çıktı.
Kesebir’in cenazesi 27 Ocak Salı Günü Edirne’nin Uzunköprü İlçesi Büyük Şehsuvarbey Mahallesi Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına defnedilecek. Haber Ergin Yıldız
GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.