İYİ Parti Edirne İl Başkanı Hakan Şahin, İran’a yönelik ABD- İsrail saldırılarına tepki göstererek, bunun göç dalgasına neden olabileceğini belirtti. Şahin, “Ülkemiz Afganistan-İran üzerinden ikinci bir göç dalgasını kaldıramaz” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Hakan Şahin, Amerika – İsrail ortaklığı “demokrasi getirme “ adı altında bir ülkeye ölüm getirildiğini belirtti. Şahin, yapılan saldırının yeni bir göç dalgasını tetikleyeceğine dikkat çekerek, “Ülkemiz Afganistan-İran üzerinden ikinci bir göç dalgasını kaldıramaz. Büyük Ortadoğu projesinin son ayağı ülkemiz topraklarıdır. Emperyalistler daha İran’ın işini bitirmeden açık bir şekilde bunu dillendirmektedir. Ülkemizde yeterince emperyalist uşağı varken demografik her değişim büyük riskler barındırmaktadır.
Psikolojik savaş en etkili savaş stratejilerinden biridir. Hükümet ve ortakları İsrailli yetkililerin açık tehditlerine neden ses çıkarmamaktadır? İncirlik üssü ve Kürecik radarı üzerinden komşumuza yapılacak her eylemin karşılığında topraklarımıza düşebilecek füzelerin hesabı yapılmaktamıdır? Biz ülke olarak tarafız da haberimiz mi yok? Ortalık yangın yeri, alınması gereken yüzlerce tedbir varken Arınç efendinin bütün derdi bebek katilini bir an önce dışarı çıkarmak mı olmalı?
Tarihten ve çevre coğrafyadan ders çıkarmayanların sonunu televizyonlarda seyrediyoruz. Başka ülkelere ders olmamak için halay çekmeye hazır olanları şımartmayı bırakma zamanımız geldi de geçiyor” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026GÜNDEM
02 Mart 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.