İstanbul Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanlığı, Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) iş birliğinde; “İşin Yürütümü ile İş Sağlığı ve Güvenliği Teftişleri” hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; İstanbul Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanı Mahmut Kesici, Grup Başkan Yardımcıları Aydın Binici, Fatih Çağrı Güzel, Engin Uzuner, İş Başmüfettişi Kemal Emre Nam, İş Başmüfettişi Ali Gül, Edirne Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Şengül Çildam, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Süleyman Lale, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak ile ETSO üye işveren temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Edirne Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Şengül Çildam ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak gerçekleştirdi. Toplantının devamında İstanbul Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanı Mahmut Kesici tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasında; Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının köklü geçmişine değinerek, mevcut kurumsal yapı ve modern teftiş anlayışının temelini oluşturan rehberlik odaklı teftiş modeli hakkında katılımcıları detaylı şekilde bilgilendirdi. Programda, “İşin Yürütümü” ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” yönünden yürütülen teftiş faaliyetleri ve 2026 yılında gerçekleştirilecek programlı teftişlere yönelik bilgilendirme sunumları yapıldı. Sunumlarda, çalışma mevzuatına uyumun önemi ve iş sağlığı ve güvenliği kültürünün geliştirilmesine yönelik temel hususlar üzerinde duruldu.
Toplantı, İstanbul Rehberlik ve Teftiş Grup yöneticileri tarafından yapılan sunumlar ve katılımcıların iş teftiş süreçleri ve yasal yükümlülüklere ilişkin sorularının İstanbul Rehberlik ve Teftiş Grup Başkanlığı yöneticileri tarafından cevaplandırılmasının ardından sona erdi. Haber Merkezi
GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026GÜNDEM
30 Nisan 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.