DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz”

“30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne'yi hep birlikte inşa edeceklerini belirterek, "20-30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz. İnşallah bu sefer kazanan Edirne olsun. Suları, ulaşımı, altyapısı, otogarı burada yaşayan her bir vatandaşımız daha iyisini hak ediyor” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 14:43
“30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışma ve ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, hem projelerini anlatıyor, hem talepleri dinliyor hem de destek istiyor.

İba ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları çerçevesinde Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunan Kavgaz ve Çamlık Kıraathaneleri ile Fatih Mahallesindeki Yağmur Kıraathanesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

“MÜCADELEMİZ EDİRNE’NİN DAHA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN”

Önümüzdeki günler için canla başla mücadele ettikleri bir dönemde olduklarını belirten İba, “Uzun zamandan beri gündüz esnafımızı, gece de kahvehanelerimizi ziyaret ettik. Ev ziyaretlerimiz de oldu. Edirne için bir yola çıktık. Gecemizi gündüzümüze kattık. İl başkanlığım döneminde de Edirne’ye daha iyi bir hizmet getirmek için gayret ettim. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Edirne’ye hizmet etmek isteyen bir kardeşiniz olarak burdayım. İnşallah bu dönem kazanan Edirne olur” Dedi.

“BUGÜNE KADAR BELEDİYENİN HER PROJESİNE DESTEK VERDİK”

Edirne için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten İba, “Onurlu ve gururluyuz. Projelerimizle geldik. Uzun zaman bu projelere çalıştık. Edirne’nin çok daha iyi yerlerde olması için bu mücadelemiz. Hepimiz bu şehri çok seviyoruz. Burada doğduk büyüdük. Evlatlarımızı büyüttük. Hep daha modern bir şehir olmasına diledik. İl başkanlığı dönemimde de her proje için bakanlarımızla hükümetimizle elimizden ne geliyorsa destek verdik. Alt yapıdan yollara, arıtma tesisinden Selimiye Meydan düzenlemesine ve Kent Ormanı rekreasyonuna kadar belediyenin her projesine bu güne kadar destek verdik. Şimdi diyoruz ki Edirne için bir dönem de biz hizmet edelim. İnşallah Edirne’yi çok daha iyi yerlere getirelim” İfadelerine yer verdi.

“ÇOK ÖNCEDEN BİTMİŞ OLMASI GEREKİYOR ŞU, AMA HEP KONUŞULAN GÜNDEM OLDU”

 Çok uzun yıllar önce bitmiş olması gereken temel belediyecilik hizmetlerinin malesef hala Edirne’de hep konuşulan gündem konusu olduğunu vurgulayan İba, “Yolları, altyapıyı ve akmayan suları konuştuk. Otoparkı, otogarımızı konuştuk. Edirne’nin sorunlarını biliyoruz ve yaşıyoruz. Biz canla başla çalışarak bu sorunları çözmeye hazırız diyoruz. Daha önce bize oy vetmemişseniz bile bir dönem emanet istiyoruz” Dedi.

“EDİRNE’Yİ MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Edirne’nin tüm sorunlarını 5 yılda çözmeyi hedeflediklerini aktaran İba, “Bunların hepsini gerçekleştirebileceğimizi biliyoruz ve onun heyecanını taşıyoruz. Tek gayemiz Edirne’yi bir marka ve dünya şehri yapmak. Bu güne kadar çok insanla görüştük. Her bir kesimi dinleyerek bu projeleri hazırladık. İnşallah uygulamak nasip olur. Edirne’yi geleceğe taşımak ve çocuklarımıza güzel bir şehir bırakmak için çıktığımız bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz” İfadelerine yer verdi.

“30 YILDIR KABUĞUNU KIRAMAMIŞ BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUZ”

Gece gündüz çalışıp daha iyi bir Edirne’yi hep birlikte inşa edeceklerinin sözünü veren İba, ” 20-30 yıldır kabuğunu kıramamış bir şehirde yaşıyoruz. İnşallah bu sefer kazanan Edirne olsun. Suları, ulaşımı, altyapısı, otogarı burada yaşayan her bir vatandaşımız daha iyisini hak ediyor. Aylarca sabahlara kadar projelerimize çalıştık. İnşallah yapmak ve bu projeleri kentimize kazandırmak da nasip olsun. Edirne’yi en güzel yerlere getirelim. Derdimiz seçim kazanmak değil, bu hizmetleri Edirne’ye kazandırmak. Desteklerinizi bekliyoruz” Dedi.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.