DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047350-2,33%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Gerçek belediyecilik bizim işimiz’

‘Gerçek belediyecilik bizim işimiz’

Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Belediye Başkan Adayı Çetin Atla, hazırladıkları projelerle Edirne’yi yönetmeye hazır olduklarını açıkladı. Atla, “Daha yaşanabilir bir Edirne için geliyoruz. Hazırladığımız projelerimizle Edirnelilere gerçek belediyecilik hizmeti sunacağız” dedi.

ABONE OL
28 Mart 2024 14:21
‘Gerçek belediyecilik bizim işimiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DSP Edirne Belediye Başkan Adayı Çetin Atla, Pazar günü yapılacak seçimler için Edirnelilerden destek istedi. Atla, gazetemize yaptığı açıklamada seçilmeleri halinde yapacakları projelerden bazılarını açıkladı.

 Kentin sorunlarını çözmek için göreve hazır olduklarını söyleyen Atla, Edirne’de yapmayı hedefledikleri projelerinin halka dokunan, Edirne yarınına hizmetler olduğunu kaydetti.

Atla açıklamasında, “Göreve geldiğimiz zaman Edirne’de anne çocuk faaliyet alanları yapacağız. Her mahallede anne çocuk kafeleri açarak, keyifli vakit geçirmelerini sağlayacağız. Ayrıca çalışan anneler için her mahalleye çocuk eğitim alanları açacağız. Edirne’ye açık hava sineması kazandıracağız. Üniversite öğrencilerine uygun fiyatla yemek ve çamaşırhane hizmeti sunacağız. Üreten kadınlar için kadın kooperatif sayısını arttıracağız. Her köye Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim göndereceğiz. Hayvancılık ve tarıma büyük önem vereceğiz. Tecrübeli elden barınak projesi ile mevcut hayvan barınağının kapasitesini arttıracağız. Yeni hayvan barınakları inşa edeceğiz.

Gerçek belediyecilik bizim işimiz. Daha yaşanabilir Edirne için projelerimizle biz hazırız, geliyoruz. DSP kazanırsa Edirne kazanacak” dedi.

Haber Seyide Esen

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.